BHR Papalia

BHR Papalia

Starting from a classic, ‘forest of columns’ office floor space, Changing Spaces created a contemporary and engaging new corporate face for local accounting practice, BHR Papalia.

We teamed with local designer ‘Workroom’ to produce this fun and stimulating environment, with a quirky edge to what is often perceived as a less than fun profession. Comfort, growth and efficiency also played a vital role in the design and construction of the space to ensure the office was welcoming for clients and inspiring for staff.

Proud of their brand, BHR Papalia’s corporate colours are featured significantly throughout the design, creating a strong brand identity while pops of contrasting colours introduce that distinctive element of fun. A key feature is the custom screens that close off workstations to provide privacy while adding interest, without overpowering.

With a progressive focus to allow for future growth, success was achieved as reflected in the client’s overall satisfaction.

BUILDER: Changing Spaces

DESIGNER: Workroom