Holmes Residence

Holmes Residence

The site of Sam & Kris Holmes residence, nestled alongside the Collie River, had the perfect location, but was in need of a refresh and Changing Spaces was called in to make it happen.

Sam & Kris wanted to create a better sense of space and light throughout their home and key areas needed specific attention.

The kitchen was in need of an upgrade and the laundry and bathroom also needed improving.

We gave the kitchen a complete transformation with the addition of a butler’s pantry while one of the most important areas of any house, the dining room, was opened up to create an open plan space for family and friends to gather, engage and enjoy.

We refurbished the bathroom and ensuite with all the old tiles and fixtures stripped out and replaced with modern fittings.

The result – the perfect location and the perfect residence for Sam & Kris.

BUILDER: Changing Spaces