• Project Name: COCKATOO SUSHI KIOSK

 

 

Changing Spaces assisted from start to finish on this exciting project.

The goal was to create a simple, yet appealing kiosk that showcased the food and remained functional with budget restraints.

The use of timber contrasted against black feature tiles offer a high visual impact, while maintaining durability against shopping trolleys and prams in the high traffic area.

The client was able to source most of the cooking equipment themselves. Changing Spaces assisted to ensure the space accommodated the required equipment while meeting compliance with health and shopping centre regulations.

Given the central location within the shopping centre we worked hard to manufacture components of the kiosk offsite which prevented downtime onsite and provided minimal impact to the shopping centre.

The result is delicious, fresh sushi made onsite within a well presented and enticing kiosk

BUILDER: Changing Spaces