• Project Name: NEXUS

 

 

Changing Spaces completed a high quality office fitout for Nexus Bunbury over 10 years ago and when they recently approached us for a new fitout at a new fresh location we were thrilled!

Walking through the empty blank tenancy with the clients their ideas were already flowing and we worked with them to design an efficient space that encourages staff collaboration and reflects the branding of Nexus throughout.

The goal for the 374m2 empty shell was to create an aesthetically pleasing office for a corporate environment that provided a comfortable, functional and productive working atmosphere and that’s exactly what was achieved.

The colourful environment, staff focused breakout area and sit stand workstations foster great internal communication while been a welcoming, impressive space for clients and visitors.

BUILDER: Changing Spaces